Mágneses Ékszerek mindennapra

A mágneses ékszerek hatása

A mágneses ékszerek orvosi fémből, rézből és ezüstből készülnek, melyek többségén 1 mikron vastagságú aranyozással vagy ródiumozással van ellátva. Ezt szokták még díszíteni, kristállyal vagy féldrágakövekkel, vagy cirkonnal.

Mágneses ékszerek hatása nem vitatott
Vörösrézből készült indiai mágneses karperec.

Indiai ékszerek mitológiája

Indiában a hindu szádhuk is hordanak különös ékszereket. Tisztában vannak az ékszerek jelentőségével.

Az indiai nők ékszereiről mit sem szólva. Orr ékszerek, láb ékszerek, különös fülbevalók. Mindezek hatásai egyértelműek. Pláne a mágneses vagy drágakövekkel megrakott.

A hinduizmus szokásai nem csupán néprajzi érdekesség, hanem tudományos háttérrel rendelkeznek. Mutatjuk tovább a részleteket.

A gyógyító ékszerek csodája


A mágnesen ékszerek gyógyító hatása gyakran van ötvözve egyéb gyógyhatású ásvánnyal, nyomelemmel, mint például a réz, vagy a borostyán.
A mágneses erőtérrel való kezelés számos jótékony hatással bír:

  • fájdalomcsökkentés az idegek fájdalomtovábbító képességének gyengítésével
  • a vérkeringés sebességének növelése, így a sejtekhez több oxigén és tápanyag kerülhet, ezzel párhuzamosan a káros anyagok kiürülése felgyorsul
  • kiegyenlíti a szervezet energiahiányát

Tipp>> Spirituális webáruház

A mágneses ékszerek lényege

Mágnesességgel foglalkozó kutatók kísérletekkel bizonyították, hogy az emberi szervezetet mágneses mező öleli körül, s ha ez a biomágneses tér csökken, akkor különféle betegségek jelentkezhetnek. Tehát a szervezet egészséges működéséhez a mágnesesség nélkülözhetetlen. Ehhez nyújtanak segítséget a mágneses ékszerek. Mindennapi viseletük biztosítja szervezetünknek a hiányzó mágneses teret, hogy egészségesek maradhassunk. Egyensúlyba hozzák testünk pozitív és negatív töltéseit, és segítenek megszüntetni vagy csillapítani a betegségeket.

Mágneses karkötő hatása

A mágneses ékszereket ugyan úgy, és ott kell viselni, mint a klasszikus ékszereket. Elsősorban a mágneses karkötő hatása jelentős, így ennek viselése ajánlott, mivel ott futnak a vénák, így a vérkeringést javítja.
A megbetegedett testrész legközelebbi pontjára, illetve a nagy véredények fölé válasszunk karkötőt, bokaláncot, fülbevalót. Míg a bal karon hordott karkötő a jobb agyféltekére hat, addig a bal agyfélteke működéséhez éppen ellentétesen a jobb kezünk van rendelve. Használatuk cukorbetegeknek kifejezetten ajánlott.

Mágneses nyaklánc

A mágneses nyaklánc viselése enyhíti a légúti megbetegedésekből adódó fájdalmas tüneteket. Hatással vannak az idegpályákra, megszüntethető a krónikus fejfájás, migrén, javítható a koncentrációképesség, valamint az agyműködés. Csökkennek, illetve teljesen megszűnnek a memóriazavarok, javul a látás, a szemfáradékonyság, megszűnik az alacsony vérnyomás okozta fáradság, szédülés. Hátul, a lánc kapcsolóján lévő mágnes lazítja a váll, illetve a nyak izmait.

Nem ajánlott a mágneses ékszerek viselése

Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy nem ajánlott a mágneses ékszerek viselése. Ilyen esetek:

• Pacemakerrel rendelkezőknek, és szívbetegeknek
• Beépített inzulinadagolóval rendelkezőknek
• Beépített idegstimulátorral rendelkezőknek
• Kismamáknak
• Daganatos betegeknek
• 2 éves kor alatt.

Összegzés

A mágnesek használata jobb közérzetet és egészségi állapotot eredményez. Alkalmazásuk eredményeként növekszik a test energiaszintje, csökken a fáradékonyság, hatékonyabbá válnak a gyógyulási folyamatok.
Az emberi szervezet számára lehetőséget nyújt a lassú, fokozatos feltöltődésre. Jelentős még, hogy a szervezet öngyógyító mechanizmusának aktivizálásával fejti ki hatását, és más gyógymódokkal együtt is jól alkalmazható.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .